فیزیوتراپی مهربان
مرکز تخصصی فیزیوتراپی غرب تهران (سعادت آباد)

 

آدرس مرکز: تهران، سعادت آباد، سرو شرقی، کوچه رشادت، کوچه اقبال ملی، پلاک ۱، ساختمان فرهنگ، طبقه اول، واحد ۳

بهترین درمانهای خانگی کشیدگی تاندون پا

بهترین درمانهای خانگی کشیدگی تاندون پا

تاندون‌ها رشته های محکمی هستند که استخوان و ماهیچه‌ها را بهم وصل می‌کنند. هر نوع آسیبی در محل اتصال عضله، استخوان و تاندون باعث بروز کشیدگی تاندون می شود. یکی از تاندونیت های شایع بین ورزشکاران و افراد مسن، تاندونیت آشیل یا همان کشیدگی تاندون پا است. معمولا کشیدگی تاندون پا را با درمان های خانگی می توان درمان کرد و نیازی به جراحی ندارد. در این مقاله به درمان خانگی کشیدگی تاندون پا پرداخته ایم. برای دسترسی سریع به مطالب می توانید از فهرست زیر استفاده کنید.


فهرست
تاندونیت آشیل چیست؟
علت کشیدگی تاندون پا
علائم کشیدگی تاندون پا
درمان خانگی کشیدگی تاندون پا
نکات مهم برای درمان خانگی کشیدگی تاندون پا
درمان کشیدگی تاندون پا با فیزیوتراپی 

 

تاندونیت آشیل چیست؟

تاندونیت آشیل در نتیجه ی آسیبی است که در محل اتصال عضله و تاندون در قسمت پشتی پا و استخوان پاشنه ایجاد می شود. این آسیبها معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که به طور ناگهانی فعالیت و فشار فیزیکی در پشت پا و استخوان پاشنه بیشتر می شود. مثلا موقع راه رفتن، پریدن از ارتفاع یا ایستادن روی انگشت های پا. 

 

علت کشیدگی تاندون پا

تاندونها به مرور زمان و با بالا رفتن سن ضعیف‌تر شده و با تنش یا کشیدگی آسیب می بینند. معمولا تاندونیت آشیل پا به دلائل زیر اتفاق می‌افتد:

• چاقی و اضافه وزن
• صافی کف پا
گرفتگی عضلات ساق پا
• ورزش ها و فعالیت های فیزیکی که نیاز به پرش زیادی دارند.
• دویدن روی سطوح سفت و ناهموار
• گرم نکردن بدن قبل از حرکات کششی
• پوشیدن کفش نامناسب

بیشتر بخوانید: فیزیوتراپی آسیب های رباط و تاندون 

علت کشیدگی تاندون پا

 

علائم کشیدگی تاندون پا

افرادی که دچار کشیدگی تاندون پا یا کشیدگی تاندون کف پا شده اند، موقع دویدن، راه رفتن و یا انجام فعالیت های سنگین ممکن است پشت ساق پا، بالای قوزک پا و یا در کف یا زیر پاشنه پا درد شدیدی احساس کنند. اگر تاندون ملتهب شده باشد احساس درد در ابتدا کم است اما به تدریج بیشتر می شود. اما پارگی تاندون باعث بروز دردهای شدید و ناگهانی می شود. در حدی که حتی ممکن است فرد ضعف کند. کشیدگی تاندون پا معمولا با علائم زیر همراه است:

• درد
• تورم
• حساسیت به لمس
• سفتی
• مشکل در کشیدن پا و خم و راست کردن انگشتان (این مورد از علائم پارگی تاندون است)

اگر شما هم دچار کشیدگی تاندون پا شده‌اید،می‌توانید از متخصصان مرکز فیزیوتراپی مهربان مشاوره بگیرید.جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02126741456 تماس حاصل فرمایید. 

 

درمان خانگی کشیدگی تاندون پا

غالبا تاندونیت آشیل نیازی به جراحی ندارد و با روش های خانگی می‌توان علائم آن را برطرف کرد. بعضی از مهمترین درمان‌های خانگی کشیدگی تاندون پا عبارتند از:

• باند گرم
استفاده از باندهای الاستیک و گرم برای کم کردن فشار و درد عضلات آسیب دیده موثر است. می‌توانید چند روز مچ یا ساق پا را با یک باند گرم بپوشانید. بستن باند را تا زمان کاهش درد و تورم پاها ادامه دهید. البته محکم بستن ناحیه آسیب دیده باعث کاهش جریان خون آن می شود.پس حواستان باشد اگر درد یا علائم شما بیشتر شد، باند پا را باز کنید.

• استفاده از سرکه سیب
برای کاهش درد و تورم عضلات کشیده شده پا می توانید از سرکه سیب استفاده کنید. این روش برای کاهش درد و التهاب تاندونیت آشیل بسیار موثر است. برای استفاده از سرکه سیب مراحل زیر را انجام دهید:

• آب و سرکه را به مقدار مساوی در یک ظرف بریزید.
• یک حوله تمیز را در این محلول قرار دهید تا خیس شود.
• حوله را به مدت 20 دقیقه روی محل آسیب دیده بگذارید.

بهتر است سه بار در روز این کار را انجام دهید.

درمان خانگی کشیدگی تاندون پا با سرکه سیب

• ویتامین E
ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان قوی است که مصرف آن می تواند به رفع التهاب و بهبود گردش خون در محل آسیب دیده کمک کند. به همین دلیل است که مصرف ویتامین E می تواند سریعتر تاندونیت آشیل پا را برطرف کند.

برای درمان کشیدگی تاندون پا می توانید یک کپسول ویتامین E را باز کنید و با روغن داخل آن، منطقه آسیب دیده را ماساژ دهید. برای تسکین کامل درد بهتر است 2 تا 3 بار در روز این کار را انجام دهید.

• استفاده از یخ
برای کم کردن درد و التهابات ناشی از کشیدگی تاندون پا می توانید از کمپرس یخ استفاده کنید. سرما درمانی باعث تحریک جریان خون در محل آسیب دیده می‌شود. می‌توانید هر ۳ تا ۴ ساعت یک‌بار به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه از کمپرس یخ در محل آسیب دیده استفاده کنید. نباید یخ را مستقیم استفاده کنید. بلکه باید در حوله پیچیده و روی محل آسیب دیدگی آن را نگه دارید. می توانید ۲ تا ۳ روز این کار را ادامه دهید. حتی می توانید تا بهبودی کامل از سرما درمانی استفاده کنید.

• استفاده از آلوئه ورا
می توانید از گیاه آلوئه ورا به عنوان یک روش مکمل برای درمان خانگی تاندونیت آشیل استفاده کنید. این گیاه خواص ضد درد دارد و برای تسکین دردهای ناشی از کشیدگی تاندون آشیل بسیار مفید است. برای این کار می توانید به روش زیر عمل کنید:

• مقداری از ژل آلوئه ور را روی ناحیه دردناک بمالید
• محل آسیب دیده را با این ژل ماساژ دهید تا جذب پوست شود.
• حدود نیم ساعت صبر کنید.
• سپس محل را با آب سرد بشویید.

• زنجبیل
همه ما از خواص بی نظیر زنجبیل اطلاع داریم! زنجبیل یک خوراکی ضد التهاب و حاوی آنتی اکسیدان است که باعث کاهش درد، تورم و التهاب تاندون می‌شود. علاوه بر این، زنجیل به بهبود گردش خون در محل آسیب دیده کمک زیادی می کند. توصیه می کنیم حتما از زنجبیل در درمان خانگی کشیدگی تاندون پا استفاده کنید.

درمان خانگی کشیدگی تاندون پا با زنجبیل

• روغن زیتون
استفاده از روغن زیتون باعث کاهش التهاب و درد ناشی از تاندونیت می‌شود. می‌توانید مچ، دست، زانو، یا هر قسمت دیگری از بدن را که دچار کشیدگی تاندونیت شده است با روغن زیتون ماساژ دهید. با 2 تا 3 بار تکرار این روش در طول روز، درد تان کمتر شده و احساس بهتری خواهید داشت. 

 

نکات مهم برای درمان خانگی کشیدگی تاندون پا

این نکات به شما کمک می‌کند بتوانید علائم تاندونیت آشیل را تا حدود زیادی کاهش دهید و در طول روز درد کمتری داشته باشید:

• موقع کشیدگی تاندون پا بهتر است زانوها، دست و بقیه قسمت های بدن خود را ریلکس نگه دارید. چون فشار وار کردن به این قسمت ها باعث می‌شود درد بیشتری احساس کنید.
• از پله بالارفتن، دویدن و فعالیت های سنگینی که به تاندون فشار می آورند، اجتناب کنید.
• با انجام تمرینات ورزشی مناسب،عضلات پشت پا را تقویت کنید.
• اگر با روش های خانگی کم کم در حال بهبود هستید، فعالیت های روزانه خود را به آرامی انجام دهید تا به تاندون ها فشار وارد نشود.
• کفشی بپوشید که به پاشنه پا فشار نیاورد.
• در صورت لزوم از کفی طبی استفاده کنید. این کفی ها از تاندون پا در برابر کشیدگی محافظت می‌کنند.
• کفش پاشنه دار برای شما گزینه خوبی نیست! کفش های پاشنه دار احتمال کشیدگی تاندون پا را بیشتر می کنند.
• سعی کنید موقع خوابیدن یا نشستن، پاهای خود را بالاتر از بدن نگه دارید. برای این کار می‌توانید زیر پا یک بالش قرار دهید.

بیشتر بخوانید: علت و درمان تاندونیت(التهاب تاندون) 

 

درمان کشیدگی تاندون پا با فیزیوتراپی

درمان های خانگی برای کشیدگی تاندون پا گزینه‌های مناسبی هستند و تا حدود زیادی علائم و التهاب تاندونیت آشیل را کم می‌کنند. اما اگر بعد از امتحان کردن این روش‌ها دردتان بیشتر شد حتما با پزشک یا فیزیوتراپیست مشورت کنید.

درمان کشیدگی تاندون پا با فیزیوتراپی

تکنیک های درمانی فیزیوتراپی روش موثری برای کاهش درد و درمان تاندونیت هستند. بعضی از این تکنیک های درمانی فیزیوتراپی عبارتند از:

تمرین درمانی: فعالیت های ورزشی و تمرین درمانی از رایج ترین درمان‌های فیزیوتراپی برای التهاب تاندون است. با انجام تمرینات ورزشی که فیزیوتراپیست برای شما در نظر گرفته، می‌توانید عضلات ناحیه درگیر شده را تقویت کنید.

شاک ویو تراپی: در طول شاک ویو تراپی امواج صوتی با فرکانس خاصی از طریق پوست، جذب تاندون ها می‌شود. شاک ویو تراپی برای کاهش درد، التهاب، افزایش خون رسانی به تاندون آسیب دیده بسیار موثر است.

درای نیدلینگ: فیزیوتراپیست ها از درای نیدلینگ برای کاهش دردهای شدید ناشی از کشیدگی تاندون پا استفاده می کنند. درای نیدلینگ برای کاهش درد و گرفتگی تاندون و افزایش خون رسانی به تاندون ملتهب شده بسیار موثر است.

برای درمان فیزیوتراپی انواع تاندونیت، می توانید از خدمات تخصصی و کادر مجرب فیزیوتراپی مهربان بهره مند شوید. فیزیوتراپی مهربان در غرب تهران آماده ارائه انواع روش های فیزیوتراپی تاندونیت به کلیه شهروندان عزیز است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02126741456 تماس حاصل فرمایید.

در صورتی که سوالی درباره درمان کشیدگی تاندون پا با روشهای فیزیوتراپی دارید، می‌توانید سوالات خود را در بخش نظرات همین مقاله ارسال نمایید.  

بیشتر بخوانید...

ارسال سوال و دیدگاه

ساعت کاری فیزیوتراپی مهربان

ساعات مطب

صبح ها (همه روزه)
09:00 الی 13:00

عصرها (غیر از پنجشنبه ها)
16:00 الی 20:30


رزرو نوبت

021-26741456

0218 195 0991

 

علت درد و سوزش بین دو کتف چیست؟ درد وسط دو کتف - علت درد بین دو کتف پشت - درمان درد ستون فقرات بین دو کتف - درمان درد ستون فقرات بین دو کتف
علت های شایع بی حسی در پاها + درمان علت بی حسی در پاها چیست - چرا بی حسی در پاها را باید جدی بگیریم - آشنایی با درمان بیحسی پاها
درمان سر و گردن رو به جلو + بهترین حرکات اصلاحی سر و گردن به جلو - ناهنجاری شانه به جلو - پیشگیری از سر به جلو - تمرینهای اصلاحی برای سر به جلو